Πολιτική απορρήτου

Em acessívelmattressonline.com, acessível em https://affordablemattressonline.com, uma das nossas principais prioridades é a Privacidade dos nossos visitantes. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις συλλογές και τις εγγραφές στο affordablemattressonline.com και χρησιμοποιείται ως χρήση.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για επισκέπτες του ιστότοπού μας που έχουν κοινοποιηθεί ή/και συλλεχθεί στο affordablemattressonline.com. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών εκτός από αυτόν τον ιστότοπο. 

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητείται να παρέχετε και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τις παρέχετε, θα σας γίνουν σαφείς στο σημείο που σας ζητάμε να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τα περιεχόμενα του μηνύματος ή/και τα συνημμένα που μπορείτε να μας στείλετε κατόπιν αιτήματός σας.

Όταν εγγράφεστε για έναν λογαριασμό, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Usamos as informações que coletamos de várias maneiras, συμπεριλαμβανομένης της παραγράφου:

  • Παροχή, λειτουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας μας
  • Βελτιώστε, προσαρμόστε και επεκτείνετε τον ιστότοπό μας
  • Κατανοήστε και αναλύστε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας
  • Αναπτύξτε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, χαρακτηριστικά και λειτουργίες
  • Επικοινωνούμε μαζί σας, είτε απευθείας είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο και για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης
  • Απολαύστε e-mail για τη φωνή
  • Αντιμετωπίστε τις απάτες

Αρχεία καταγραφής

Το accessiblemattressonline.com ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτά τα αρχεία καταγράφουν τους επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες φιλοξενίας το κάνουν αυτό και είναι μέρος της ανάλυσης των υπηρεσιών φιλοξενίας. Τα αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP), σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας, σελίδες παραπομπής/εξόδου και πιθανώς τον αριθμό των cli. Δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες. Σκοπός των πληροφοριών είναι η ανάλυση των τάσεων, η διαχείριση του ιστότοπου, η παρακολούθηση της κίνησης των χρηστών στον ιστότοπο και η συλλογή δημογραφικών πληροφοριών.

Cookies και web beacons

Όπως οποιοσδήποτε άλλος, το accessiblemattressonline.com χρησιμοποιεί cookies. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο Αυτό οφείλεται στον ιστότοπο στον οποίο επισκέφτηκε ή επισκέφτηκε ο επισκέπτης. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας χρήστη, την εξατομίκευση του περιεχομένου του ιστότοπού μας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης των επισκεπτών ή/και άλλες πληροφορίες.

Για να έχετε πληροφορίες για τα cookies sobre, leia “O que são cookies” em Cookie Consent .

Cookie DART για το Google DoubleClick

O Google είναι ένας δικτυακός τόπος για τον τερceirizado. Χρησιμοποιήστε τα cookies των ΗΠΑ, τα cookies για τη χρήση του DART, για τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται τη χώρα μας, καθώς και για την επίσκεψη στον ιστότοπο www.website.com και τους εξωτερικούς ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης, καθώς και οι επισκέψεις στο podem optar ή recusar or uso cookies DART visitando ή anúncio do Google ea Política de Privacidade και rede de conteúdo no Seguinte URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Οι διαφημιστικοί μας συνεργάτες

Ορισμένοι διαφημιστές στον ιστότοπό μας ενδέχεται να ορίσουν cookies ή web beacons. Οι διαφημιστικοί συνεργάτες μας αναφέρονται παρακάτω. Κάθε ένας από τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες έχει τη δική του Πολιτική Απορρήτου για τις πολιτικές του σχετικά με τα δεδομένα χρήστη. Για ευκολία πρόσβασης, έχουμε δημιουργήσει έναν υπερσύνδεσμο προς τις Πολιτικές απορρήτου τους παρακάτω.

Πολιτικές απορρήτου συνεργατών διαφήμισης

Você pode σύμβουλος είναι μια λίστα με την πολιτική της ιδιωτικής ζωής στο cada um dos parceiros publicitários de affordablemattressonline.com.

Υπηρεσίες ανεξάρτητους ή ανανεώσιμες πληροφορίες για τη χρήση των τεχνολογιών της χρήσης cookies, JavaScript ή Web Beacons που είναι αντίστοιχες ανεξάρτητες και σύνδεσμοι που εμφανίζονται σε προσιτές τιμές mattressonline.com, enviados. Eles recebem automaticamente seu endereço IP quando isso ocorre. Estas tecnologias são utilizadas para medir a eficácia das suas campanhas publicitárias e/ou para personalizar o conteúdo publicitário que vê nos websites que visita.

Παρατηρήστε ότι το accessiblemattressonline.com δεν έχει πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτά τα cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτους διαφημιστές.

Πολιτικές απορρήτου τρίτων

Μια Πολιτική Απορρήτου του affordablemattressonline.com για την εφαρμογή ενός άλλους διαφημιστές ή ιστότοπους. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες Πολιτικές απορρήτου αυτών των διακομιστών διαφημίσεων τρίτων για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες του για το πώς να εξαιρεθείτε από ορισμένες επιλογές.

Você pode optar por desativar os cookies através das opções individuais do seu navegador. Για πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες σχετικά με τα cookies com πλοηγούς ειδικούς ιστού, τη φωνή που εισάγει τους αντίστοιχους ιστότοπους των πλοηγών.

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία)

Σύμφωνα με τον CCPA, μεταξύ άλλων δικαιωμάτων, οι καταναλωτές της Καλιφόρνια δικαιούνται:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα που έχει συλλέξει μια επιχείρηση σχετικά με τους καταναλωτές.

Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλά τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να μην πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν υποβάλετε αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να απαντήσουμε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων GDPR

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα ακόλουθα:

Δικαίωμα πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Δικαίωμα διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι είναι ανακριβής. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσουμε πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Δικαίωμα διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε σε άλλο οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλετε αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να απαντήσουμε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες για τα παιδιά

Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προσθήκη προστασίας για τα παιδιά κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Το Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες στο Observer, συμμετέχει στο monitor και καθοδηγεί τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες.

Το accessiblemattressonline.com δεν συλλέγει εν γνώσει του κανένα στοιχείο προσωπικής ταυτοποίησης από παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας έχει παράσχει αυτού του είδους τις πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε θερμά να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αφαιρέσουμε αμέσως τέτοιες πληροφορίες από τον ιστότοπό μας.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση admin@affordablemattressonline.com Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας. Για την αρχική σελίδα -> affordablemattressonline.com .

“Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας”